Søndag 10. desember mottar ICAN Nobels Fredspris i Oslo. ICAN campaigners fra hele verden vil være i Oslo, og vi inviterer våre medlemmer til å delta på følgende program:

15.00-17.00: Eksklusiv visning av «The Bomb» på Rockefeller. GRATIS
Rett etter Nobelseremonien på Rådhuset, som overføres direkte på NRK, inviteres det til en eksklusiv framføring av den banebrytende multimedieinstallasjonen The Bomb. Bandet The Acid kommer til Oslo for å framføre musikken live. Innledning ved mannen bak prosjektet, den prisbelønte forfatteren og produsenten Eric Schlosser. Etter framvisningen går vi sammen til Jernbanetorget for å delta i Fakkeltoget.

Facebookevent med link til påmelding her.

17.30- ca 19.00: Fakkeltog for fredsprisvinner ICAN
Vi håper å gjøre det tradisjonsrike fakkeltoget for fredsprisvinneren til det største noensinne! Over 30 organisasjoner er tilsluttet til nå! Klokken 17.30 samles vi på Jernbanetorget med appeller og musikk, før fakkeltoget går mot Grand Hotell for å hylle prisvinnerne.

Facebookevent her.

19.30- ca. 01.00: ICAN-fest på Rockefeller
Rett etter fakkeltoget inviteres alle tilreisende ICAN-campaigners og norske ICAN-venner til fest på Rockefeller, og vi håper at også mange av Nei til atomvåpens medlemmer vil komme. Denne festen har blitt muliggjort på grunn av fantastisk respons og støtte fra ICANs partnere i Norge. Det blir mat, taler og musikk, og ølsalg i baren. Det blir åpent hus for ICANs venner og støttespillere, men for å kunne beregne noenlunde oppfordrer vi til å melde seg på innen fredag 8. desember. Påmelding her: https://goo.gl/forms/K5NJ LcFQjnmZAgOm1

For full oversikt over arrangementene i Nobelhelgen, se oversikten til ICAN Norge.

Share →

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *