World Future Studies Federation (WFSF) holder sin 22. verdenskonferanse i Jondal. Framtidsforskere fra alle verdenshjørner møtes i Jondal i Hardanger 7 – 10. juni 2017 for å sette fokus på tidens store utfordringer relatert til fred, utvikling og miljø.

Så langt har deltakere fra Australia, Sverige, Nederland, Nigeria, Norge, Canada, Iran, England, USA, Mexico, Uruguay, Tyskland og Italia meldt seg på konferansen. Dette er en sjelden sjanse for studenter, forskere, journalister, beslutningstakere og andre interesserte til å møte noen av verdens ledende framtidsforskere.

Foredragene vil foregå i 4 parallelle sesjoner og i plenum, og publikum er velkommen til å melde seg på konferansen. WFSF har tidligere vært samlet i hovedsteder og storbyer verden over, men i år er det altså Jondal og Hardangerakademiet som har æren av å huse denne globale konferansen, en stor begivenhet i den vakre Hardangerbygden mellom fjell og fjord, med bare 1100 innbyggere.

Det endelige programmet for konferansen legges ut i løpet av kort tid på WFSFs nettside. For spørsmål og påmelding, kontakt Hardangerakademiet v/Anne Helgedagsrud: helgedagsrud@gmail.com.

Konferansen er et samarbeid mellom WFSF og Hardangerakademiet for fred, utvikling og miljø.

Velkommen til inspirerende foredrag, fruktbare diskusjoner og vakker natur!


Share →

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *