Internasjonalt

Internasjonal kvinneliga for fred og frihet (IKFF) er den norske seksjonen av den internasjonale fredsorganisasjonen Women’s International League for Peace and Freedom (WILPF).

WILPF har ca 45 nasjonale seksjoner i alle verdensdeler med internasjonale kontorer i Geneve og New York som følger FNs arbeid tett. IKFF deltar i WILPFs internasjonale arbeid ved å delta på styremøter og internasjonale kongresser, og i det løpende fredspolitiske arbeidet i WILPF.

Nyhetsbrev fra WILPF

Juli 2021 https://mailchi.mp/wilpf/tpnw-iwd-womensday-10136405?e=2dc65721c6

 

Arbeidsplan for WILPF 2018 – 2021

WILPFs internasjonale program er en treårig arbeidsplan for WILPF i perioden 2018 – 2021. Planen omfatter WILPF gjør lokalt og globalt og setter retningslinjer for WILPFs organer: den internasjonale kongressen, det internasjonale styret, de nasjonale seksjonene og det internasjonale sekretariatet. Arbeidsplanen kan du laste ned her som pdf.

WILPFs programmer og prosjekter

  PeaceWomen Reaching Critical Will MENA Agenda 1325  

Peace Women er WILPFs program for  «Kvinner, fred og sikkerhet». Reaching Critical Will er WILPFs nedrustningsprogram, og MENA Agenda er et Midtøsten og Nord-Afrika prosjekt. Alle WILPFs programmer og prosjekter har nyhetsbrev på engelsk.

National Sections

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *