Bli medlem

Som medlem støtter du vårt fredsarbeid både i Norge og internasjonalt. Flere medlemmer betyr økte muligheter for innflytelse og gjennomslagskraft for vårt arbeid.

Alle medlemmer vil motta vårt nyhetsbrev og medlemsblad Fred og frihet.

Innmeldingsskjemaet under er ustabilt. Vil du melde deg inn, så send i stedet e-post til ikff@ikff.no merket INNMELDING med navn, telefonnummer,  hjemme- og epostadresse.  Takk!

Medlemskontingenten er 100 for studenter og 300 eller 500 kr for alle andre. Kontingenten betales til konto: 1254.62.53048 (Cultura bank).

  Navn (*)

  Adresse (*)

  Postnr (*)

  By (*)

  Epost (*)

  Angiv type medlemskap - skriv "medlem" eller "støttemedlem" (*)

  Medlemsskab (valgfritt beløp)

  Beskjed til IKFF

  One Response to Bli medlem

  1. Lispet Kristiansen sier:

   Jeg har alltid vært sterk motstander av krig og all annen meningsundertrykkelse. Men hvis jeg, som ung, sto frem som motstander av krig ble jeg stilt overfor «pasifismespøkelset» og forsøkt tatt med den ene absurde motsetningspåstanden etter den andre. Etterhvert ble hovedfokuset mitt på frihet, og etter min oppfatning er dette to alen av samme stykke.
   Det er grusomt å i dag se hvordan det syriske folk lider, etter syv års krig i deres land. Dette fordi noen menn vil ha skiftet ut presidenten i Syria, og menn i andre land som ønsker en annen religiøs tilnærming enn Syria har. Folk må ha frihet til selv å skifte ut sine ledere. Å sette inn eksterne krigsmaskiner med formål om skifte ut et lands lederskap, kan hverken forstås eller tilgis.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *