Velkommen til Jondal 13.-15. mai

I år er det tredje år på rad at IKFF sitt landsmøte blir på zoom, og vi tenker at det er på tide å møtes fysisk til samtaler og felles innsats. Derfor er vi glad for å invitere til samling i vakre og vårlige omgivelser i Jondal, Hardanger. Alle medlemmer er hjertelig velkommen, og vi håper at mange vil finne veien til Jondal denne helgen.

Det  blir foredrag, workshops, kulturinnslag – og planlegging og konkretisering av videre arbeid rundt en felles visjon om fred.  Det blir også tid til en felles spasertur på Fredsstien i Jondal. 

Jonatunet har hyggelige overnattingsplasser, både enkeltrom og flersengsrom med delt toalett og bad.  Det er rikelig med overnattingsplasser, men de fleste er i flersengsrom. Hvis noen ønsker mer comfort, så er det mulig å bo på hotell eller gjestehus rundt fem minutters gange fra Jonatunet. Se mer info nede på siden.

Om Jonatunet og Hardangerakademiet.   Jonatunet ligger i et parkområde i frodige omgivelser i Jondal, like ved Hardangerfjorden. Her holder Hardangerakademiet for fred, utvikling og miljø til. Hvert år møtes freds – og miljøentusiaster til et årlig fredssymposium siste helgen i juli. Gjennom året holdes det helgekurs, fra permakultur, økologisk økonomi og vegetarmatkurs, til kurs i konfliktløsning og fredskultur. Her kan du finne en liten brosjyre fra  Hardangerakademiet for fred, utvikling og miljø.; Hardangerakademiet-flyer-220118

Gode kommunikasjonsmuligheter fra Bergen, Østlandet og Rogalandsområdet.  Til Jondal er det rundt to timers å kjøre med bil/buss fra Bergen, inkludert 20 minutter med ferge over fjorden.  Nor-way ekspress har busser fra Oslo via Haukleli og fra Stavanger og Haugesund med bussbytte på Seljestad. Bussene går helt til Jondal og stopper ca. 5 minutters gange fra Jonatunet.

Her finner du informasjon om transportmuligheter til Jondal.

Hvordan komme seg til Jonatunet

Påmeldingsfrist til inspirasjonshelgen er 20.april. Send navn, adresse og telefonnummer til frederveien@gmail.com.   

Egenandel for seminaret er 500,- .  Medlemmer som har lang og dyr reisevei kan søke om reisestøtte. Det gjelder spesielt medlemmer som ikke tilhører noe lokallag, f.eks i de nordligste fylkene.

Alternativ overnatting:

https://www.jondalhotel.no/om-hotellet

https://www.hardangerhouse.no/

https://meieriet-i-jondal-jondal-marina.business.site/

VELKOMMEN!

Les mer om Hardangerakademiet her: https://hardangerakademiet.no.

 

 

 

Share →

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *