Langs den grønne feministiske veien.  

WILPF sitt helt ferske magasin er basert på alle de fantastiske prosjektene som ble utviklet i seksjoner og grupper i mange land. Prosjektene fikk støtte og tilskudd fra WILPF for å vise og fremheve sammenhengen mellom miljø, feminisme og fred.

‘Langs den grønne feministiske veien’ forteller historier og viser eksempler på hvordan man kan iverksette tiltak mot klima- og miljøødeleggelser ved å fremheve sammenhenger mellom miljø, kjønn og fred. Med dette magasinet ønsker WILPF å eksperimentere med et nytt format og gjøre WILPS ideer tilgjengelige for et bredere publikum!

Her kan du laste ned magasinet, med flotte illustrasjoner og inspirerende historier fra WILPF-seksjoner i Afghanistan, Burkino Faso, Italia, Libanon, Mexico, Norge og Sverige:  https://www.wilpf.org/wp-content/uploads/2020/06/WILPF_Environmental-Zine_EN-Web-spreads.pdf

Og her er det informasjon om aktiviteter som skjer utover sommeren i forbindelse med denne lanseringen:

Zine Down the feminist road

 

 

Norge sin del av prosjektet var i hovedsak heftet Trygghet for hvem? Om militære klimautslipp, krig som forretningsidé og veier til fred, som du finner digitalt under publikasjoner/bøker og hefter på toppen av denne siden. Trygghet for hvem kan også bestilles ved å sende mail til frederveien@gmail.com og koster 70,- pluss porto.

 

Tagged with →  
Share →

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *