FREDSARBEID I KRIGSTID

Ingeborg Breines, Ola Tunander, Dag Hoel, Ulla Klotzer, Ida Harsløf, Theo Koritzinsky m. flere

Hardangerakademiet, Nordisk senter for fred, utvikling og miljø inviterer til en inspirerende og tankevekkende samling dedikert til fred, samarbeid og forsoning. Fredssymposiet vil være en plattform for kunnskapsdeling, dialog og handling for å fremme fred og harmoni både lokalt og globalt.

Programmet vil inneholde foredrag, diskusjoner, workshops og kulturelle arrangementer som vil utfordre tankene og inspirere til handling. Vi vil ha talere og deltakere fra ulike bakgrunner og fagfelt som vil bidra med sine perspektiver og erfaringer.

Under symposiet vil vi utforske temaer som konfliktløsning, forsoning, NATO, bærekraftig utvikling og fredelig sameksistens. Vi ønsker å skape en inkluderende og respektfull atmosfære der alle stemmer blir hørt og verdsatt.

Jonatunet er omgitt av den spektakulære naturen i Jondal, som vil skape en rolig og inspirerende ramme for symposiet. Her vil du kunne nyte den vakre naturen, oppleve lokal kultur og samhandle med andre deltakere i et avslappet miljø.

Vi oppfordrer alle som er engasjerte i å skape en fredeligere verden til å delta på Fredssymposium 2023. Sammen kan vi legge grunnlaget for en bærekraftig og harmonisk fremtid.

Les mer og se programmet her:

Fredssymposiet 2023, 28. – 30. juli

Velkommen!

Share →

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *